Ny omgång av mammaträning startar i mars 2018

Det här är kursen för dig som vill komma igång med träningen igen efter din graviditet! Kursen är anpassad efter vad du som nybliven mamma behöver och låter dig komma i form på rätt sätt och i rätt takt efter förlossningen. Träningen anpassas efter ditt nuläge – alla i gruppen kan vara på olika nivå och ändå få bra träning – och lär dig mer om din kropp och dina förutsättningar.

Vi tränar successivt upp styrkan, konditionen och rörligheten igen. Vi blandar styrke- och konditionsträning på ett varierat sätt och finner glädjen i att hitta den nya starka och funktionella kroppen. Vi fokuserar mycket av träningen på kontakten med de inre magmusklerna men tränar även styrka för övriga kroppen samt kondition för att öka flåset.

Första tillfället träffas vi inomhus och då fokuserar vi på teori även om vi kommer att inkludera några praktiska övningar. Vi kommer prata om vad som sker fysiskt vid graviditet och framförallt efter förlossning. Prata om vad som kan vara extra bra att tänka på och varför, när och hur man kan uppta löpning/jogging, om att bygga styrka inifrån och ut bland annat. Tid kommer även att ges för att ställa frågor och eventuella diskussioner. Vill man och har möjlighet kommer man detta specifika tillfälle utan sin bebis, men givetvis går det fint att ta med sig sin bebis om man önskar det.

Träningen …

  • … är enkel, men ibland tuff, och väl anpassad för dig som nybliven mamma.
  • … passar även dig som fött med kejsarsnitt.
  • … leds av en erfaren och utbildad instruktör, tillika mamma.
VAR Vi håller till i Nyebroparken, mittemot Aludden i Lerum. OBS första tillfället ses vi i Tingshuset, Göteborgsvägen 24.
NÄR Vi kör följande tisdagar kl 9:30 ; 20/3, 27/3, 10/4, 17/4, 24/4,  8/5, 15/5. OBS första tillfället torsdagen 15.e mars kl 19.15 ses vi inomhus i tingshuset. Detta tillfälle är det fokus teori. Varje träningstillfälle varar 1 timme. Totalt 8 st tillfällen.
HUR Givetvis tar ni med er era bebisar. Dem följer med fördel tryggt med i barnvagnen.

Du behöver inte vara med från terminsstart, välkommen att hoppa på när du och din bebis är redo.

DROP IN 5-GGR-KORT HELA PERIODEN
115:- 525:- 795:-

ANMÄLAN görs via mail (info@shapemylife.se) eller telefon/sms (0737644949).