Mama Outdoor Fitness

Mammaträning i Lerum! Den populära kursen Mama Outdoor Fitness kör igång en ny omgång mammaträning i augusti 2019.

Det här är kursen för dig som vill komma igång med träningen igen efter din graviditet! Kursen är anpassad efter vad du som nybliven mamma behöver och låter dig komma i form på rätt sätt och i rätt takt efter förlossningen. Träningen anpassas efter ditt nuläge – alla i gruppen kan vara med på olika nivå och ändå få bra träning – och lär dig mer om din kropp och dina förutsättningar. Som en bonus träffar du andra mammor i samma situation och en och annan fika kan säkert bli av efter passen. 

Kroppen är ditt redskap och vi tränar successivt upp styrkan, konditionen och rörligheten igen. Vi blandar styrke- och konditionsträning på ett varierat sätt och finner glädjen i att hitta den nya starka och funktionella kroppen. Vi fokuserar mycket av träningen på kontakten med de inre magmusklerna men tränar även styrka för övriga kroppen samt kondition för att öka flåset. Träningen passar även dig som fött med kejsarsnitt.

VAR Nyebroparken (mittemot Aludden i Lerum). 
NÄR Torsdagar 9:30-10:30 med start 29 augusti.
HUR

Givetvis tar ni med er era bebisar. Dem följer med fördel tryggt med i barnvagnen.

VAD INGÅR: 10 tillfällen med skräddarsydd träning i 1h. Sista tillfället kommer vi fokusera på hur du på ett tryggt och säkert sätt kan komma igång med löpning eller annan högintensiv träning. Du får tillgång till vår Facebook-grupp med allmänna tränings- och kosttips samt diskussioner och möjlighet att ställa frågor med mera. 

MED VILKA: Anna Stenbäck (erfaren & utbildad PT, fd elitfriidrottare och 2-barnsmamma) och Paulina Orell Sahlberg (fd elitfriidrottare och nybliven 2-barnsmamma)

PRIS: 1200 kr

ANMÄLAN görs via mail (paulinaorellsahlberg@hotmail.com) eller telefon/sms 0709-267076. 

Du får mer information via mail när du har anmält dig!

HOPPAS VI SES! 

Anna Stenbäck & Paulina Orell Sahlberg