Om Malin Kronqvist

Jag som driver Shape My Life är licensierad personlig tränare, hälsoinspiratör och mamma. Jag tror på hållbarhet, balans och långsiktighet när det kommer till träning. Att ta hand om sin hälsa är den viktigaste livsuppgift man har.

Träning har alltid varit en naturlig del i mitt liv och på vägen har kost, motion och hälsa blivit alltmer intressant. När jag själv fick barn insåg jag hur viktigt (och många gånger svårt) det är att finna vägledning i hur man bäst tränar och tar hand om sig under och efter en graviditet. I och med det kändes det givet att satsa extra på just den biten.

Jag är göteborgare i grunden, och efter nio år i Stockholm kändes det givet att flytta hem igen. Jag bor tillsammans med min make och våra två söner i Lerum – en kommun som erbjuder en fantastisk natur och samtidigt närhet till stan.

Väl mött på Mama Outdoor/Indoor Fitness, Running Mamas och Women’s Outdoor Fitness i Lerum!

/Malin K