Mama Outdoor Fitness

Det här är kursen för dig som vill komma igång med träningen igen efter din graviditet! Kursen är anpassad efter vad du som nybliven mamma behöver och låter dig komma i form på rätt sätt och i rätt takt efter förlossningen. Träningen anpassas efter ditt nuläge – alla i gruppen kan vara med på olika nivå och ändå få bra träning – och lär dig mer om din kropp och dina förutsättningar. Som en bonus träffar du andra mammor i samma situation och en och annan fika kan säkert bli av efter passen. 

Kroppen är ditt redskap och vi tränar successivt upp styrkan, konditionen och rörligheten igen. Vi blandar styrke- och konditionsträning på ett varierat sätt och finner glädjen i att hitta den nya starka och funktionella kroppen. Vi fokuserar mycket av träningen på kontakten med de inre magmusklerna men tränar även styrka för övriga kroppen samt kondition för att öka flåset. Träningen passar även dig som fött med kejsarsnitt.

VAR Nyebroparken (mittemot Aludden i Lerum). Obs, första tillfället kör vi fokus teori i Tingshuset, Göteborgsvägen 24.
NÄR Torsdagar 9:30-10:30 med start 28 mars.
HUR

Givetvis tar ni med er era bebisar. Dem följer med fördel tryggt med i barnvagnen.

VAD INGÅR: 7 tillfällen där det första är fokus teori i 1.5h. Vid detta tillfälle bjuder vi även på fika. Resterande pass kör vi skräddarsydd träning i 1h. Sista tillfället kommer vi fokusera på hur du på ett tryggt och säkert sätt kan komma igång med löpning eller annan högintensiv träning. Du får tillgång till vår Facebook-grupp med allmänna tränings- och kosttips samt diskussioner och möjlighet att ställa frågor med mera. 

MED VILKA: Malin Kronqvist (erfaren & utbildad instruktör, 2-barnsmamma) och Paulina Sahlberg (fd elitfriidrottare och nybliven 2-barnsmamma)

PRIS: 995kr

ANMÄLAN görs via mail (info@shapemylife.se) eller telefon/sms 0709-267076. 

Du får mer information via mail när du har anmält dig!

HOPPAS VI SES! 

 

Malin Kronqvist & Paulina Sahlberg

”Träningen med Malin var toppen, med övningar som passar alla. Enkla övningar att göra hemma såväl som på barnvagnspromenaden.”

”Som nybliven mamma var det perfekt att träna med Malin. Hon ger bra tips på övningar och vet hur man bygger upp sig och blir stark igen.”